Obertes les preinscripcions per a les activitats de lleure d'estiu infantils i juvenils

El termini de preinscripció arrenca aquest dimarts i s'allargarà fins al 7 de maig

Cultura, Societat, Esports

Obertes les preinscripcions per a les activitats de lleure d'estiu infantils i juvenils
Obertes les preinscripcions per a les activitats de lleure d'estiu infantils i juvenils

Aquest dimarts, 23 d'abril, comencen les preinscripcions per a les activitats de lleure educatives, esportives i culturals municipals per al període d'estiu per als infants i joves del municicipi, amb una àmplia oferta de casals, campaments, colònies, campus, cursets, esports entre d'altres.

Entre les propostes previstes per a l'estiu hi ha les activitats de lleure educatives i culturals municipals, organitzades pel Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, com els casals d'estiu (de l'1 al 19 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h) i el casal amb colònies (de l'1 al 19 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h).

També hi haurà una estada de campaments de l'1 al 14 de juliol a la Devesa de les Codines, a Montesquiu; i les activitats de l'Espai Zero (dimarts, dijous i divendres, de 10 a 13 h), que inclouen activitats com la setmana explosiva, Això és bufar i fer ampolles, la setmana tecnològica; fes-te youtuber i llibre pop-up, litografies, realitat augmentada i 3 D, la ciència de la cuina / saps desencriptar un missatge secret? i joies.

Pel que fa al casal d'estiu del Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font, organitzat pel Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, enguany es tractarà la ciència i la tecnologia de les pel·lícules, i tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol. En aquest cas les inscripcions es podran fer a partir dels 2 de maig per a residents a les Franqueses i a partir del 12 de maig per a tothom.

Pel que fa a activitats esportives, organitzades pel Patronat Municipal d'Esports, hi haurà el Juliol Esportiu, de l'1 al 26 de juliol, amb grups per a les categories de prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets. I organitzades per altres entitats, hi haurà activitats aquàtiques i físiques del complex esportiu municipal (del 2 al 27 de juliol); cursets intensius de tennis i pàdel (de l'1 al 26 de juliol); el Campus Dunk, del Club de Bàsquet les Franqueses (de l'1 al 6 de juliol); el campus de futbol del Club Esportiu Llerona (del 25 de juny al 2 d'agost) i el campus de tecnificació de futbol del Club Futbol les Franqueses (del 25 de juny al 26 de juliol).

També el campus de perfeccionament tècnic individual del CF Bellavista-Milan (del 24 de juny al 27 de juliol) i el casal precampus, campus i stage de tennis i pàdel d'Els Gorchs (del 25 de juny al 26 de juliol, del 29 de juliol al 30 d'agost, i del 2 al 10 de setembre).

Les preinscripcions a les activitats d'estiu es podran fer per internet (https://lesfranqueses.org/preinscripcionsestiu/) o presencialment a les Oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament i de Bellavista Activa fins al 7 de maig. En cas que hi hagi més preinscripcions que places, es farà un sorteig el 8 de maig.

 

Edicions locals