La plaça dels Països Catalans tindrà una pista poliesportiva

Aquest dilluns començaran els treballs per arranjar l'espai, amb nou enjardinament i jocs infantils

Societat

La plaça dels Països Catalans, a Bellavista, en procés de rehabilitació
La plaça dels Països Catalans, a Bellavista, en procés de rehabilitació

L’Ajuntament de les Franqueses començarà dilluns les obres de reforma i condicionament de la plaça dels Països Catalans de Bellavista, entre la ronda Nord, el carrer Orient i el passeig Andalusia.

L’actuació, que estarà enllestida a finals de maig, inclourà la instal·lació d’una pista poliesportiva; l’arranjament de la zona de jocs infantils, que s’adaptarà a la normativa actual, i l’habilitació d’un espai únic que agruparà tots els elements d’exercici saludable i els jocs destinats a infants de fins a 12 anys.

Els treballs es completaran amb la substitució del sauló per gespa natural en diversos espais i la replantació amb til·lers.

Mentre durin les obres no es permetrà l’accés a la plaça i les persones que la vulguin creuar, per anar al carrer Navarra o al passeig d’Andalusia, hauran de vorejar l’espai.

No es preveuen afectacions de circulació al trànsit rodat ni de persones durant l’actuació i es prendran les mesures necessàries per tal de reduir al màxim les incidències de soroll i de pols que es puguin produir.

Edicions locals