Open Night, més renovat i amb més contingut que mai

Hotels, restaurants, botigues i serveis estaran oberts fins a mitjanit i oferiran promocions i descomptes per atraure nous visitants

Economia

Grups com Pops o la companyia Milnotes, entre d'altres, amenitzaran la festa
Grups com Pops o la companyia Milnotes, entre d'altres, amenitzaran la festa

Dos dies d’activitat  social, cultural i comercial amb promocions i descomptes en comerços, botigues, serveis, restaurants i hotels. Així serà la 8a edició de l'Open Night de Granollers, una edició "multicolor, per ser el màxim d'inclusius", que enguany es renova i amplia horaris i activitats. El tret de sortida serà divendres a partir de les 18 h, i l'horari s'allargarà fins a la mitjanit. A més, com a novetat d'aquest any, l'endemà dissabte continuarà la festa amb l'Open Kids, una matinal pensada per al públic més familiar.

Divendres, doncs, serà el dia amb més activitats, "que aquest any seran de gran qualitat i continuades perquè no hi hagi cap moment sense activitat", expliquen des de Gran Centre. Entre d'altres, a la Porxada hi haurà un espectacle de ball i coreografies de ball en directe a càrrec de l'Escola de Dansa Swing, així com un concert d'Acústiquem –que interpretarà el jove músic de Canovelles Miquel Fernández– i un altre del grup vallesà Pops, que interpretarà L'Encant de tocar davant d'una pedra. També hi haurà una cremada sonora a càrrec dels Diables i una exposició de BMW a càrrec de Gasp.

La plaça de les Olles serà l'Espai Glam Disco a càrrec de Colominas By Nins, i les Guapes Blanques faran actuacions itinerant entre les Olles i els carrers Sant Roc i Santa Anna, on també hi haurà un minibar dels Diables de Granollers.

El passatge Sant Bartomeu es convertirà en una passarel·la de moda d'Ananda, Mattiz Donna, N1 en Zapatillas i Carles; la plaça Perpinyà estarà dinamitzada per l’associació de comerciants Comerç de Dalt, i el Club Natació Granollers mostrarà un tast de les seves activitats esportives a la plaça Maluquer i Salvador, on Aire Ancient Bath oferirà una experiència única.

Un any més, l'entorn de la plaça de l'Església serà l'espai més jove. D'una banda amb food trucks per reposar forces, i d'una altra amb els balls, actuacions, exhibicions, espectacles de màgia i sessions de dj de l'alumnat del cicle formatiu de Comerç i Màrqueting de l'Institut Carles Vallbona en col·laboració amb el Gra. Pruna Motors mostrarà en aquest espai una exposició de Renault, i Yoga One Granollers farà una sessió de ioga.

També hi haurà exhibicions en directe de zumba, salsa, bachata i hip-hop, així com les actuacions d’un mag i una intèrpret de la mà dels veïns del barri de l'Hostal a la plaça de la Caserna, i el Museu de Granollers proposarà "fer cultura a ritme de música" amb l'actuació de l’associació granollerina de swing Lindy Frogs, mentre que les autoescoles Granollers i Hoy Voy també organitzaran activitats i sorpreses a la carretera.

Finalment, l'Open Night 2019 també comptarà amb un sorteig de Penta Learning i l'animació itinerant de xanquers i Milnotes entre d'altres. El fi de festa serà a la discoteca Sans amb Hartman's British Lounge Bar.

Especial televisiu

Aquesta edició de l'Open, organitzada per Gran Centre Granollers, comptarà amb el suport del Gremi d'Hostaleria i l'Associació d'Hotels del Vallès Oriental, a més de l'Ajuntament, algunes entitats de la ciutat i tres associacions de comerciants més: Del Rec al Roc, Comerç de Dalt i Més que Comerç, que organitzaran activitats. A més, Vallès Oriental Televisió (VOTV), emetrà divendres en directe des de la Porxada un programa especial en directe de 20.30 a 21.30 h.

Una app per seguir l'oferta

Una de les novetats d’aquesta edició és la posada en marxa d’una nova aplicació per a mòbil de Gran Centre Granollers. L’app, que es pot descarregar tant per IOS com per Android, permet conèixer de primera mà tota l’oferta de l’Open Night i l’Open Kids, els participants, comerços, restaurants, hotels i espectacles entre d’altres. També s’hi poden trobar tots els descomptes i les promocions dels participants i els codis de reserva dels restaurants i hotels per a l’Open Night, així com informació i serveis de Gran Centre Granollers.

Suport als Amics de la Gent Gran

Gran Centre Granollers tindrà a la plaça de la Porxada un punt d’informació per donar a conèixer tant la nova app de l’entitat com la campanya solidària amb la Fundació Privada Amics de la Gent Gran, una entitat que lluita contra la soledat i la marginació social de les persones grans mitjançant l’acció de voluntaris que les acompanyen.

Fa uns mesos, coincidint amb la campanya de Nadal, Gran Centre i l’Obra Social La Caixa van fer una donació de 10.000 euros a l’entitat per col·laborar en l’organització de més activitats de socialització per a la gent gran, i aquest cop es teixiran bufandes i es posaran a la venda roses de roba contra l’oblit per recaptar més diners i ampliar l’aportació a aquesta entitat.

Edicions locals