L'Escola Bressol Cavall Fort de Corró d'Avall celebra el 10è aniversari

Una xerrada sobre pedagogia i una festa a l'Espolsada va aplegar desenes de famílies

Societat

L'equip docent del centre va bufar les espelmes I Foto: Ajuntament
L'equip docent del centre va bufar les espelmes I Foto: Ajuntament

L'escola bressol municipal Cavall Fort, al carrer Miquel Martí i Pol de Corró d'Avall, va celebrar el cap de setmana amb una festa el seu 10è aniversari amb una xerrada i una festa a la plaça de l'Espolsada a la qual van assistir desenes de famílies.

El tret de sortida de la celebració el va donar divendres, a Can Font, la xerrada L'art de posar límits als 0-3 anys, de la pedagoga i escriptora Eva Bach, a la qual van assistir unes 80 persones, mentre que la festa va tenir lloc dissabte a la plaça de l'Espolsada amb la participació de bona part de les famílies del centre.

"En aquests 10 anys han passat per l'escola uns 1.000 infants, prop d'un centenar cada curs", explica Cristina Moreno, directora l'Escola Bressol Municipal Cavall Fort.

Dissabte, petits i grans van omplir la plaça per participar en un taller de materials reciclats per decorar el pastís gegant d'aniversari i fer activitats amb globus i bombolles. També s'hi va poder veure una exposició amb imatges dels 10 anys de l'escola i algunes alumnes actuals del centre i exalumnes van adreçar unes paraules al públic des de l'escenari sobre la seva experiència.

Finalment, l'equip docent del centre va bufar les espelmes del pastís i el grup d'animació infantil Pinxo & Punxa va posar fi a una matinal de celebració.

 

Edicions locals