Pierrot Teatre, de Centelles, guanya la 13a Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs

El premi Votació de l'espectador és per a l'obra 'Els Rústegues'

Cultura

Companyia Pierrot Teatre Centelles I Foto: Joan Parera
Companyia Pierrot Teatre Centelles I Foto: Joan Parera

La companyia Pierrot Teatre, de Centelles, amb l'obra Els Rústegues, s'ha endut el premi Votació de l'espectador valorat amb 600 euros, de la Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs de les Franqueses. La companyia osonenca va rebre el reconeixement popular diumenge coincidint amb la cloenda de la 13a edició del Festival, en la qual va representar-se l'obra Othello, de la companyia de teatre professional Les Antonietes Teatre, al Teatre Auditori de Bellavista.

Pierrot Teatre té una trajectòria de més de 30 anys en el món del teatre amateur. Les seves obres han estat reconegudes arreu i, concretament, la representació d'Els Rústegues, amb direcció de Joan Pagès, els ha valgut guardons destacats als festivals d'Arenys, Piera i Caldes, entre d'altres.

En aquesta edició de la Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs han participat sis companyies d’arreu de Catalunya, entre les quals Toc Toc Teatre Laurona de Llerona, que va presentar-hi el drama Perduts en el temps, de l’aranyenc Juli Manuel Pou i Vilabella.

La resta de grups que s'han pogut veure, a banda de Pierrot Teatre de Centelles, han estat: El Tramvia del Foment Mataroní de Mataró, Tàndem de Santa Perpètua de la Mogoda, Impuls Teatre de Molins de Rei i ACR de Fals al Berguedà.

La Mostra d’Arts Escèniques Festival dels Amateurs està oberta a la participació de grups de teatre no professional de Catalunya constituïts com a entitats sense ànim de lucre. Des de 2007, més de 80 espectacles han participat en aquest festival i més de 9.000 espectadors han seguit la mostra.

 

Edicions locals