La CUP les Franqueses tanca un acord electoral amb Sal, Fòrum Ciutadà

La llista electoral es donarà a conèixer els pròxims dies

Política

CUP les Franqueses tanca un acord electoral amb Sal, Fòrum Ciutadà
CUP les Franqueses tanca un acord electoral amb Sal, Fòrum Ciutadà

La CUP les Franqueses està ultimant la seva candidatura a les eleccions municipals, a les quals es presentarà per lliure, desvinculada d'Imagina Esquerra en Comú, però amb una llista que inclourà diverses persones independents membres d'una entitat recentment constituïda: Sal, Fòrum Ciutadà.

L'acord, signat diumenge, parteix “del convenciment que la política municipal és un dels grans escenaris d'apoderament real i efectiu del poble i el primer graó a bastir en la construcció de la República Catalana i el conjunt dels Països Catalans”.

Entre els principis que comparteixen els dos col·lectius destaquen “la defensa d'un model participatiu i una organització assembleària, una perspectiva feminista basada en la cooperació i l'equitat”, i la voluntat de definir polítiques en favor de “la inclusió, la sostenibilitat, la solidaritat, l'ètica i la justícia social”.

L’associació Sal, Fòrum Ciutadà, nascuda amb l'esperit del Primer d'Octubre, vol enfortir el teixit associatiu del municipi i les seves activitats pretenen conscienciar la ciutadania de com la perspectiva de gènere, la perspectiva ecologista i la defensa del bé comú poden ajudar a “aconseguir un municipi, un país i un món més just, més ètic, més solidari, més ric culturalment i socialment, i un planeta més viu i sostenible”.

La llista electoral de la candidatura es donarà a conèixer els propers dies, després d’acabar de concretar els darrers detalls.

 

Edicions locals