Jornada de portes obertes als tres nous equipaments de l'Espai Can Prat

Centenars de persones van poder visitar les instal·lacions del nou ambulatori, biblioteca i pavelló esportiu

Societat

El grup d'animació infantil El Pot Petit va amenitzar la jornada I Fotos: Xavier Solanas
El grup d'animació infantil El Pot Petit va amenitzar la jornada I Fotos: Xavier Solanas

A banda de la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, al nou Espai Can Prat, centenars de persones van assistir a la jornada de portes obertes organitzada per l’Ajuntament per veure sobre el terreny com seran els tres equipaments que s’ubicaran en aquest espai.

El pavelló, la instal·lació més avançada, obrirà les portes en poques setmanes –part dels casals d’estiu ja es faran al nou pavelló–, mentre que l’ambulatori i la biblioteca trigaran una mica més. De poc més de 1.000 metres quadrats, el pavelló té una pista multiusos, zona de grades, vestidors i magatzem.

L’ambulatori té 876 metres quadrats i consta de diferents espais per a medicina general i pediatria, a més d’administració educació sanitària i serveis interns. Dissabte, l’alcalde va fer un lliurament simbòlic de claus als responsables del Departament de Salut, que un cop construït l’equipament és el responsable d’assumir-ne la gestió, equipar-lo i posar-lo en marxa.

Finalment, la biblioteca està situada al primer pis. Té 1.267 metres quadrats i compta amb sales de lectura diferenciades, una àrea infantil i una gran terrassa amb vistes al municipi. Actualment s’està en procés d’adjudicació del mobiliari, i tot seguit la Diputació la proveirà de llibres i material de consulta. Segons la regidora de Cultura, Marina Ginestí, la previsió és poder-la obrir al públic abans de l’estiu.

La jornada de portes obertes va comptar amb un concorregut espectacle infantil a càrrec de la companyia El Pot Petit.

Edicions locals