El president de la Generalitat, Quim Torra, visita l'Ajuntament i l'Espai Can Prat

Centenars de persones van conèixer sobre el terreny l'estat dels equiapaments que es posaran en marxa en pocs mesos

Societat

L'alcalde mostra al president Quim Torra com serà la nova biblioteca de Corró d'Avall I Foto: Xavier Solanas
L'alcalde mostra al president Quim Torra com serà la nova biblioteca de Corró d'Avall I Foto: Xavier Solanas

El president de la Generalitat, Quim Torra, va fer una visita institucional dissabte a les Franqueses i va visitar els tres equipaments en construcció de l’Espai Can Prat coincidint amb la jornada de portes obertes organitzada per l’Ajuntament.

Sobre les 10 h del matí, Torra va fer parada a l’Ajuntament, on va ser rebut per l’alcalde i diversos representants institucionals. A la sala de plens, després de tractar diversos temes que afecten el municipi, l’alcalde va destacar la importància de la participació veïnal en la definició d’usos de l’Espai Can Prat. Sobre això, Torra va indicar que “darrere de qualsevol força que mou i transforma les coses, hi ha la gent” i que, en definitiva, “la gent ha de decidir què vol per al seu futur”.

Tot seguit la comitiva va desplaçar-se a peu fins a l’Espai Can Prat, on hi havia una jornada de portes obertes per donar a conèixer els tres equipaments que s’hi estan construint: una biblioteca, un ambulatori un pavelló esportiu.

Durant la visita, el president va saludar desenes de persones que s’hi van aplegar, es va fotografiar amb entitats, com els Encendraires i la Colla Gegantera, i va destacar la capacitat de l’equipament i el servei que farà a les Franqueses.

Edicions locals