El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà dissabte l'Espai Can Prat

La visita serà de 10 a 11 h, just a l'inici de la jornada de portes obertes organitzada per a tots els veïns

Societat

El presiudent Quim Torra serà dissabte a la jornada de portes obertes de l'Espai Can Prat
El presiudent Quim Torra serà dissabte a la jornada de portes obertes de l'Espai Can Prat

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà dissabte una visita institucional a les Franqueses i visitarà les obres de remodelació de l'Espai Can Prat, a Corró d'Avall, on els pròxims mesos obrirà un ambulatori, una biblioteca i un pavelló esportiu.

El president arribarà a les 10 h a l'Ajuntament, on serà rebut per l'alcalde i els regidors de la corporació i signarà al Llibre d’Honor, a la sala de plens. Tot seguit passejarà fins a l’Espai Can Prat, on a les 10.30 h començarà una visita a les instal·lacions.

Paral·lelament, l'Ajuntament ha organitzat pel mateix dissabte al matí una jornada de portes obertes per a tots els veïns.

A les 10.30 h hi haurà una xocolatada a Can Ganduxer i a les 11 h començarà una cercavila amb els Gegants de les Franqueses, els Encendraires i el grup d’animació Brass de Gitano Band. Se sortirà de Can Ganduxer i es passarà pel passeig dels Til·lers fins a Can Prat. A les 11.30 h els gegants ballaran a l'interior de la pista esportiva de l'Espai Can Prat.

A les 12 h s'inaugurarà l'exposició 7set, a càrrec de la pintora Àngela Álvarez; comissària de l’exposició Cristina Requena, directora de la galeria Artemisia, Art & Tendències, a la biblioteca de l’Espai Can Prat; i a les 12.30 h hi haurà un espectacle d’animació infantil amb el grup El Pot Petit, a l'esplanada exterior de l’Espai Can Prat.

 

 

Edicions locals