El CDR denuncia una agressió a veïns que penjaven llaços

Bona part dels partits amb representació al ple han condemnat l'agressió

Política

El CDR denuncia una agressió a veïns que penjaven llaços
El CDR denuncia una agressió a veïns que penjaven llaços

El CDR de les Franqueses ha denunciat una agressió a veïns i veïnes que dilluns cap a la mitjanit penjaven llaços grocs a la carretera de Ribes, al costat de la plaça Gaudí.

Segons el comunicat del CDR, tres individus, que cridaven "viva Vox" i "arriba España", els van insultar i amenaçar amb frases com "a vosotras dos os vamos a violar hasta que os guste" i "vamos a ir a vuestras casas y os mataremos".

A més, els veïns asseguren que els van empentar i propinar puntades de peu. A més, asseguren que "davant d'un delicte d'agressions i amenaces per motivacions ideològiques, la policia local va optar per identificar" les víctimes "per embrutar el poble".

El CDR alerta del creixement del feixisme i la "impunitat" de la qual gaudeix, així com denuncia "la mala praxi d'una patrulla de la policia local que, en comptes de protegir els agredits de les agressions feixistes, ens persegueix i ens criminalitza" en comptes d'identificar els presumptes agressors.

Bona part dels partits amb representació al ple municipals –LFI, ERC, PSC i PDeCAT– han condemnat l'agressió a través de les xarxes, i han demanat a l'alcalde que l'Ajuntament es personi com a acusació popular contra els tres individus identificats "per feixistes, violència contra les dones i delictes d'odi".

 

Edicions locals