Gran afluència de visitants en l'obertura del parc del Falgar

Una matinal d'activitats va servir dissabte per obrir al públic el parc després de dos anys d'obres

Societat

Gran afluència de visitants en l'obertura del parc del Falgar
Gran afluència de visitants en l'obertura del parc del Falgar

Centenars de veïns i visitants van voler comprovar sobre el terreny, dissabte al matí, la transformació de l'antiga gravera del pla de Llerona en un parc urbà de 17 hectàrees, a tocar del Congost. La zona de jocs infantils va ser la més concorreguda, si bé també van cridar l'atenció la zona humida, al nord del parc, l'entorn del llac principal o la gran extensió de prats.

L'obertura del parc del Falgar i la Verneda va anar acompanyada d'una matinal d'activitats per a petits i grans. Entre d'altres, hi va haver un esmorzar, passejades en tren per tot el parc i tallers per als més menuts, així com una bona mostra d'activitats esportives: una sessió de canicròs, una passejada de marxa nòrdica, una pedalada a càrrec del Club Ciclista i entrenaments del club d'atletisme A4elkm.

Durant la sessió també es va explicar la transformació de l'espai en un parc, es van fer visites guiades per l'entorn i es va apuntar com serà la futura aula de natura i l'espai de restauració i serveis, una construcció pendent d'executar i que es durà a terme els pròxims mesos.

Podeu consultar la geleria de fotos completa aquí.

Edicions locals