Nou cicle de xerrades a Marata de 'Trobem-nos i parlem-ne'

Seran els dies 14, 21 i 28 de març i 1 d'abril, a les 20 h, al Centre Cultural de Marata

Cultura, Societat

Nou cicle de xerrades a Marata de 'Trobem-nos i parlem-ne'
Nou cicle de xerrades a Marata de 'Trobem-nos i parlem-ne'

El Centre Cultural de Marata organitza, un any més, el cicle de xerrades Trobem-nos i parlem-ne, durant quatre dijous a les 20 h al Centre Cultural. L'estrena serà aquest dijous, 14 de març, amb l'advocat Marià Gómez, que parlarà del testament vital.

Marià Gómez és advocat, graduat social, diplomat en medicina del treball i fisioteràpia i diplomat en psiquiatria. En la xerrada d'aquest dijous parlarà del dret a morir dignament i del document de voluntats anticipades (testament vital) per garantir la qualitat de vida fins a l'últim moment de vida.

La pròxima xerrada serà el 21 de març amb l'enginyer Pep Puig, especialista en tècniques energètiques i promotor del projecte Viure de l'aire del cel, que parlarà d'energies renovables i de l'ús col·lectiu d'instal·lacions de plaques solars.

El 28 de març serà el torn de l'exdiputat Fabián Mohedano, antic president del Consell assessor per a la reforma horària, qui parlarà de la reforma horària; i l'11 d'abril la franquesina Sílvia Claveria, doctora en Ciències Polítiques, professora universitària i autora del llibre El feminismo lo cambia todo, explicarà com les dones poden arribar a ser iguals i com el feminisme ho pot canviar tot.

Xerrada del bombardeig

El dijous 4 d'abril no hi haurà sessió a Marata perquè la data coincideix amb la xerrada que impartirà l'historiador Joan Garriga a la sala de plens de l'Ajuntament (19.30 h) amb motiu de la commemoració del 80è aniversari del bombardeig a les Franqueses. La xerrada durà per títol El cost humà de la Guerra Civil i la implantació del franquisme.  

 

Edicions locals