Gresca i creativitat en la desfilada amb més color

Una quinzena de comparses desfilen pels carrers de Bellavista i Corró d'Avall en les dues rues de Carnaval

Cultura

Centenars de persones van prticipar en les rues de Corró d'Avall i Bellavista
Centenars de persones van prticipar en les rues de Corró d'Avall i Bellavista

Vuit comparses i més de 750 persones van participar dissabte a la rua del Carnaval de Corró d'Avall, incloses les escoles bressol Cavall Fort i Tres Bessones, l'Escola de dansa Moving, el Casal Infantil i Juvenil Municipal, l'AMPA de l'Escola Camins, AMPA de l'Escola Joan Sanpera, els Sardanistes franquesins i les comparses Legodance i Avatar World.

El premi a la comparsa més xamosa va ser per als Petits Mickeys i Minnies, de l'EBM Cavall Fort i les Tres Bessones. Legodance va endur-se el guardó a la comparsa més insòlita; mentre que la millor exhibició va ser per al Sanpera's Bollywood, de l'AMPA de l'Escola Joan Sanpera i Torras.

La comparsa més trempada va ser Petits però eixerits, fem rotllana amb la sardana, dels Sardanistes Franquesins, i el premi a la comparsa més marxosa per a Els elements de Moving, de l'Escola de dansa Moving. També van rebre accèssits especials Anem a la platja, del Casal Infantil i Juvenil Municipal; Avatar World, i Camins d'Art, de l'Escola Camins.

D'altra banda, a Bellavista van desfilar set comparses. El primer premi va ser per a les Vespacitas. El segon va endur-se'l el Joan Camps Star; mentre que el tercer va ser per a la Dulce Asociación (Gente del Barrio). Els accèssits van ser per a La família Pitufo, Mister Potato (Associació de Veïns) i Anem a la platja (Casal Infantil de Bellavista).

Edicions locals