Tot a punt per a les rues festives de Corró d'Avall i Bellavista

Una quinzena de carrosses desfilaran dissabte a la tarda pels carrers del municipi

Cultura

Una imatge del Carnaval del 2017
Una imatge del Carnaval del 2017

Les rues de Carnaval de les Franqueses del Vallès ja ho tenen tot a punt per a aquest dissabte. A Corró d'Avall hi participaran vuit comparses –una de les escoles bressol Cavall Fot i Tres Bessones, una altra dels casals infantils i juvenils municipals, de les Ampa de les escoles Camins i Joan Sanpere, l'escola de dansa Moving, els Sardanistes Franquesins i dues comparses de particulars –no d'entitats–.

Totes es trobaran a les 16.45 h al carrer Migdia i a partir de les 17 h desfilaran per la carretera de Ribes i fins a la plaça de l'Ajuntament, on hi haurà animació i xocolatada, i es lliuraran els premis, dotats amb 250 euros.

N'hi haurà per a la comparsa més insòlita –millor creació, originalitat, enginy i novetat–, la més xamosa –amb espectacle visual més vistós i elements escenogràfics i atrezzo–, la més marxosa –amb més ritme, engrescadora, música en viu i dansa en moviment–, la més trempada –divertida i satírica amb crítica saludable– i la millor –es tindrà en compte coreografia final realitzada a la plaça i espectacle en el seu conjunt–.

A Bellavista, la trobada de comparses serà a les 17.30 h a la plaça Major. Hi participaran set comparses de les escoles Colors i Joan Camps, de l'associació de veïns i altres de particulars. A partir de les 18 h començarà la desfilada que farà el recorregut pel passeig d'Andalusia, carrer de la Travessia, plaça Catalunya, carrer de Provença, plaça d'Espanya, carrer de Girona, carrer d'Orient i plaça Major. Allà, a les 19.30 h, es farà l'exhibició de les comparses, es lliuraran els premis i hi haurà ball i xocolatada popular.

 

Edicions locals