Dissabte s'inaugura l'illa d’equipaments del carrer Rosselló

L’espai és ara més accessible amb plataforma única, jocs infantils i millores en el mobiliari urbà, la jardineria i la il·luminació

Societat

L'exterior de l'illa d'equipaments del carrer Rosselló, renovat
L'exterior de l'illa d'equipaments del carrer Rosselló, renovat

Aquest dissabte, 16 de febrer, s'estrenarà l'illa d'equipaments del carrer Rosselló de Bellavista. Els actes començaran a les 10.30 h amb una xocolatada, tallers i jocs per als més petits, i a les 12 h es farà l'espectacle infantil Que peti la plaça, a càrrec de Xip Xap.

Els exteriors de l’illa d’equipaments del carrer Rosselló han sofert una remodelació integral els últims mesos. Entre d'altres, l’espai delimitat pels carrers del Bosc, Alzina, Rosselló i Travessia ha deixat de ser un espai tancat per obrir-se i eliminar la majoria de barreres arquitectòniques de hi havia, com murs, tanques o desnivells.

Ara l'espai està obert al carrer Rosselló que, a més, té una calçada en plataforma única i en continu amb la nova zona verda. La remodelació també ha suposat la substitució dels murs i les tanques per talussos enjardinats per connectar el carrer Rosselló amb l’illa, i el carrer també s’ha obert a la cruïlla amb el carrer Travessia. També s’han remodelat la il·luminació i el mobiliari urbà.

Les obres, que van començar al juny, han afectat una superfície total de 2.855 metres quadrats i ha comptat amb un pressupost de 572.194 euros, assumits per l’Ajuntament a través de Pla de Barris.

Edicions locals