Francesc Colomé aspira a un tercer mandat com a alcalde

Colomé, cap de llista de CiU els anys 2011 i 2015, serà candidat de Junts per les Franqueses a les eleccions del 26 de maig

Política

Colomé aspira a revalidar el càrrec a les eleccions municipals del 26 de maig
Colomé aspira a revalidar el càrrec a les eleccions municipals del 26 de maig

L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, serà novament candidat a l'alcaldia després de 8 anys al capdavant del consistori, en aquesta ocasió amb la marca Junts per les Franqueses. Colomé va accedir a l'alcaldia el 2011, aleshores encapçalant la llista de CiU, i va revalidar el càrrec el 2015.

Colomé ha anunciat la intenció de repetir com a cap de llista a les eleccions municipals en una entrevista a VOTV, on ha admès que li ha costat molt decidir-se, perquè, segons ha dit, "hi ha moments molt adorables, però també altres molt miserables".

L'alcalde del municipi més gran del Vallès Oriental governat pel PDeCAT ha afirmat que finalment ha decidit presentar-se "amb totes les conseqüències", i alhora s'ha mostrat partidari de limitar els mandats en el temps. "Jo faria dos mandats de cinc anys", explica.

Colomé és regidor al consistori des de 1999 i alcalde des de 2011, quan va encapçalar per primera vegada la llista de CiU. En el seu primer mandat va obtenir 4 regidors, i el 2015 va incrementar la representació fins als 6 regidors. En cas de revalidar el càrrec al maig, el proper seria el seu tercer mandat.

Edicions locals