Substitució de la gespa artificial del camp de futbol de Bellavista

Part de la gespa que es retiri servirà per habilitar una zona d’escalfament annexa al camp de futbol de Llerona

Societat, Esports

Camp de futbol-7 de Bellavista
Camp de futbol-7 de Bellavista

L’Ajuntament està enllestint aquests dies els treballs de renovació i millora del camp de futbol-7 de la zona esportiva municipal de Bellavista.

Els treballs han consistit els darrers mesos en la substitució de les xarxes perimetrals i de fons de les porteries, així com de la barana de protecció de la graderia.

També s’han instal·lat dos mòduls per a vestidors després d’anivellar i condicionar els terrenys i preparar-los per al pas de les instal·lacions dels serveis d’aigua i gas per a la calefacció. Els mòduls inclouen quatre vestidors per als equips, un per als àrbitres, una sala de calderes i dos banys, un dels quals adaptat. En total, l’actuació ha suposat una inversió de 94.943 euros.

La darrera fase de condicionament del camp, que ara s’està executant, és la substitució del paviment de gespa artificial, que ja ha esgotat la seva vida útil per a la pràctica intensiva de l’esport. La gespa artificial és substituïda per materials d’última generació. En aquest cas, el pressupost total de les obres és de 82.421 euros.

El paviment de gespa artificial en millor estat que surti de Bellavista servirà per habilitar una zona d’escalfament annexa al camp de futbol de Llerona. Aquesta gespa, tot i que ja no permet un ús intensiu, sí que és útil per a un ús de baixa intensitat com el d’aquesta zona annexa.

 

Edicions locals