El festival dels Amateurs convida el grup Tàndem

La companyia de Santa Perpètua portarà dissabte a Bellavista el muntatge 'Losers'

Cultura

El festival dels Amateurs convida el grup Tàndem
El festival dels Amateurs convida el grup Tàndem

La 13a Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs continua aquest cap de setmana amb l'obra Losers, a càrrec de la companyia Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda (el Vallès Occidental). L'històric grup de teatre amateur presenta al certamen aquesta comèdia d'amor i mòbils, escrita per Marta Buchaca i interpretada per Gemma Abasolo i Oriol Alonso, i dirigida per Vicenç Gurrea.

Losers vol dir perdedors, i la Sandra i el Manel es consideren losers: en l’amor, en la feina… en la vida, en general. Tot comença en una botiga de mòbils, on ell treballa i ella hi entra a donar de baixa el telèfon de la seva mare. Allò que havia de ser un tràmit avorrit i pesat es converteix en el dia més important de les seves vides.

La Sandra i el Manel estan sols, però volen deixar d’estar-ho. Són infeliços, però volen deixar de ser-ho. El públic estarà pendent per descobrir si hi aconsegueixen.

Tàndem va estrenar Losers el març de l'any passat a Santa Perpètua i, des de llavors, s'ha pogut veure a diferents mostres de teatre amateur d'arreu del territori.

També aquest febrer, el dia 24, la companyia El Coverol de les Franqueses presentarà El coronel ocell a Santa Perpètua.

Edicions locals