ERC demana un rellotge informatiu als semàfors foto-vermell

El grup municipal ha presentat una moció per demanar panells informatius de la velocitat dels vehicles i de temps disponible de pas

Societat, Política

ERC demana un rellotge informatiu als semàfors foto-vermell
ERC demana un rellotge informatiu als semàfors foto-vermell

El grup municipal d'ERC a les Franqueses ha presentat una moció per debatre en el pròxim ple municipal per tal que els semàfors amb sistema foto-vermell del municipi disposin d'uns rellotges informatius que indiquin quant de temps falta per tal que el semàfor es posi vermell.

La iniciativa, que ja funciona en altres municipis, pretén "evitar la incertesa" que el sistema genera en molts conductors, que "sovint han manifestat que el funcionament dels semàfors no és prou satisfactori".

"Ens preocupa que els conductors que passen pels semàfors sancionadors de les Franqueses sovint no saben quant de temps els queda per passar pel semàfor abans no es posi vermell", asseguren els republicans.

Per això el grup insta el govern municipal a millorar la informació que els semàfors vinculats al sistema foto-vermell faciliten als conductors, per exemple amb rellotges informatius del temps disponible per als vehicles o amb panells que informin de la velocitat a què circulen els vehicles.

Els semàfors vinculats al sistema foto-vermell, amb vuit punts de registre, estan situats a la carretera de Ribes amb la carretera de Cànoves i a la rotonda de Can Mònic a Corró d'Avall i al carrer Catalunya de Llerona.
 

Edicions locals