El Pla de Barris promourà 22 plans d'ocupació durant aquest any

Des del 2010, any en què es va posar en marxa el pla, s'han contractat 179 persones mitjançant els plans d'ocupació

Economia

El Pla de Barris promourà 22 plans d'ocupació durant aquest any
El Pla de Barris promourà 22 plans d'ocupació durant aquest any

Pla de Barris invertirà 230.681 euros en contractar temporalment 22 persones aturades durant aquest any. Els plans d’ocupació van destinats a persones aturades i  inscrites com a demandants d’ocupació que no cobrin cap tipus de prestació d’atur.

En concret es contractaran 10 persones per al manteniment de parcs i jardins i pel manteniment a les transformacions urbanístiques i 10 pel projecte Millorem Bellavista durant 6 mesos. També es contractaran 2 persones de perfil tècnic per fer feines de dinamització comunitària i participació a Bellavista durant 9 mesos.

Des de 2010, any en què comença el Pla de Barris a Bellavista i el Servei d’Ocupació de Catalunya, SOC, concedeix a les Franqueses la primera subvenció per treball als barris, s’ha contractat a 179 persones aturades gràcies a aquests plans d’ocupació.

La inversió feta fins a desembre de 2018 ha estat d’1.573.190 euros que han facilitat les contractacions a través del desenvolupament de diversos programes de millora i suport al municipi.

 

Edicions locals