La Diputació concedeix un crèdit per equipar l'aula de natura del Falgar

L'ens supramunicipal aportarà 150.000 euros per tirar endavant el projecte

Societat

L'aula de natura es troba en procés de licitació
L'aula de natura es troba en procés de licitació

L’Ajuntament de les Franqueses comptarà amb un crèdit de 150.000 euros de la Diputació de Barcelona per a l’equipament de l’aula de natura del parc del Falgar. Així ho ha fet públic la Diputació aquesta setmana, que ha confirmat la concessió de crèdits per valor de més de 4,5 milions d’euros a 30 ajuntaments de la demarcació en el marc de l’anomenada Caixa de Crèdit.

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l’objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un pla de sanejament o econòmic i financer. El tipus d’interès és al 0% i amb una amortització màxima de 10 anys.

Així, les Franqueses disposarà d’aquesta aportació per a l’equipament de l’aula de natura, un projecte licitat al desembre que servirà per difondre el coneixement de la natura a les escoles, fer visites guiades al parc i promoure el respecte a la natura. L’equipament, d’uns 500 metres quadrats, també ajudarà a mantenir el parc i a tenir millor control davant possibles deterioraments.

Edicions locals