El camp de futbol de Llerona renovarà la il·luminació

També s'ha licitat la redacció del projecte bàsic executiu per resoldre els problemes de degoters que hi ha al pavelló

Esports

L'objectiu de la substitució és reduir el consum elèctric en un 40%
L'objectiu de la substitució és reduir el consum elèctric en un 40%

L'Ajuntament de les Franqueses ha licitat la renovació de la il·luminació del camp de futbol de Llerona amb l'objectiu de reduir el consum energètic fins a un 40%. Per fer-ho, s'instal·laran noves lluminàries led. Segons els darrers càlculs, l'ús intensiu del camp de futbol de Llerona, gairebé 60 hores setmanals, ha disparat la despesa energètica en aquesta instal·lació.

El plec de clàusules de la licitació preveu una inversió de 38.231 euros per substituir l'enllumenat actual, 4 columnes amb 3 focus halògens cadascuna, per 8 unitats led, també instal·lades a les mateixes torres. El termini per presentar propostes es tanca el 17 de gener, i un cop adjudicats els treballs hi haurà un termini de dos mesos per executar el canvi d'il·luminació.

Al novembre, l'Ajuntament també va licitar el contracte de subministrament per al canvi de llums del camp de futbol de Corró d'Avall. En aquest cas el contracte es licitava per un import de 55.542 euros (IVA inclòs), i un cop adjudicats els treballs també s'establia un termini de dos mesos per dur a terme l'obra.

Reparació de la coberta del pavelló

D'altra banda, arran dels degoters que des de fa temps es produeixen a la coberta del pavelló poliesportiu municipal de Corró d’Avall, concentrats sobretot a la part central, a la zona del lluernari, l'Ajuntament ha licitat la redacció del projecte bàsic i executiu, l'estudi de seguretat i salut i la direcció d'obres per reformar coberta de l'equipament.

El termini per a la presentació d'ofertes va acabar dimecres, i el pressupost de la licitació és de 41.140 euros (IVA inclòs).

Des del Patronat Municipal d'Esports asseguren que la situació actual és "molt preocupant" ja que, a banda de les molèsties i la perillositat que suposa pels usuaris hi ha el deteriorament d’algunes zones del paviment de parquet, cosa que afecta també la pràctica esportiva. Les diferents actuacions de reparació dutes a terme els últims anys per l'Ajuntament no han tingut resultats positius.

 

Edicions locals