Les Franqueses projecta la construcció d'un nou pavelló

L'actual instal·lació de la zona esportiva és utilitzada per més de 700 esportistes cada setmana

Societat, Esports

Més de 700 esportistes utilitzen l'equipament cada setmana
Més de 700 esportistes utilitzen l'equipament cada setmana

Coincidint amb el futur desenvolupament del pla parcial del sector R a Corró d’Avall, entre l'avinguda de la Sagrera, el carrer Joan Maragall i el camí de la carena, a l’entorn de Can Garriga, l’Ajuntament de les Franqueses preveu la construcció d’un nou pavelló poliesportiu que resolgui els problemes d’espai que, cada vegada més, pateix l’actual pavelló de la zona esportiva.

La nova instal·lació, que es podria començar a planificar d’aquí a tres o quatre mesos, segons fonts municipals, se situaria a la zona d’equipaments prevista en aquest pla parcial, un espai d’uns 4.000 metres quadrats entre la carretera de Cànoves i el cementiri de Corró d’Avall.

L’augment de població dels últims anys ha fet que cada vegada hi hagi més demanda d’espais per desenvolupar activitats esportives, i és per això que el consistori ha començat a pensar en un nou pavelló poliesportiu de cara al proper mandat municipal on s’hi puguin disputar diverses disciplines esportives.

Segons explicava fa uns dies l’alcalde, Francesc Colomé, l’objectiu és construir un pavelló de tipus PAV3 –de grans dimensions i que es pugui seccionar en diversos espais– que esdevingui el central del municipi i que complementi tant l’equipament actual de la zona esportiva, que utilitzen més de 700 esportistes cada setmana, com el petit pavelló de tipus PAV1 que es posarà en marxa pròximament a l’entorn de Can Prat, al Centre Cultural de Corró d’Avall, que acollirà especialment els equips de bàsquet i també de minihandbol.

El passat mes d’abril, el ple de les Franqueses va aprovar inicialment ampliar en 19.030 metres quadrats el sòl urbanitzable del sector R, de manera que l’espai urbanitzable pendent de desenvolupar i previst al pla general a l’entorn de Can Garriga és ara de 56.409 metres quadrats.

L'ampliació, segons l’Ajuntament, permet donar accés als equipaments ja existents actualment, com l'escola Camins i el cementiri, i connectar el sector amb la carretera de Cànoves.

 

Edicions locals