Concert d'any nou a Bellavista amb l'Orquestra Maravella

L'orquestra, amb més de 60 anys d'història, actuarà l'1 de gener (19 h) al Teatre Auditori de Bellavista

Cultura

Concert d'any nou a Bellavista amb l'Orquestra Maravella
Concert d'any nou a Bellavista amb l'Orquestra Maravella

Per donar la benvinguda al nou any, dimarts (19 h) l'Orquestra Internacional Maravella aterrarà al Teatre Auditori de Bellavista per oferir un concert amb música i cançons de diferents èpoques.

L’Orquestra Internacional Maravella, tot un clàssic a les Franqueses i als escenaris catalans, i una de les formació orquestrals del país més reconegudes, posarà la música del tradicional Concert d'Any Nou.

Nascuda el 1951 a Caldes de Malavella, en aquests més de 60 anys de trajectòria la formació ha actuat arreu d’Europa. El 1997, l’orquestra rebia la Creu de Sant Jordi de la Generalitat per la seva tasca de divulgació de la música catalana arreu del món.

Sota la direcció musical d'Eduard Font, actualment la Maravella compta amb una dotzena d'instrumentistes, així com amb les cantants Imma Comadevall i Isabel del Mar, i els cantants Benjamí Felip i David Collado.

El preu de les entrades és de 18 euros –15, per la compra anticipada, majors de 65 anys, aturats i menors de 25 anys–.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Auditori i del Casal Cultural de Corró d'Avall –de dilluns a dissabte, de 17 a 21– i diumenge –de 10 a 14 h–, o bé al web entrapolis.cat.

 

Edicions locals