Les Franqueses sortirà a l'última temporada de 'Joc de Trons'

L'última batalla de 'los caminantes blancos' serà al parc del Falgar

Cultura

Les Franqueses sortirà a l'última temporada de 'Joc de Trons'
Les Franqueses sortirà a l'última temporada de 'Joc de Trons'

L'última temporada de Joc de Trons, que s'estrenarà a tot el món aquest 2019, tindrà escenaris franquesins. El passat mes d'octubre, 2.318 persones van participar en el rodatge de diverses escenes al parc del Falgar, tot i que van mantenir en secret què hi feien per no aixecar suspicàcies. "A mi em van dir que assajaven els Pastorets", ha assegurat un veí que s'ho mirava de lluny.

Així, durant 3 o 4 capítols s'hi veuran escenaris franquesins. D'una banda el parc del Falgar, on Daenerys explicarà el cicle de l'aigua i 'los caminantes blancos' hi faran la batalla final, i d'una altra la nova pista d'skate de Cal Gavatx, on Tyrion Lanister hi farà unes maniobres sobre una taula d'skate.

"El poder i la política a joc de trons és dura i complicada, però no tant com a les Franqueses", declarava la mare dels dracs, que ha assegurat que es comprarà una casa a Corró d'Amunt.  

D'altra banda, l'Ajuntament ha demant a la productora de Joc de Trons que empadroni al municipi tots els actors i l'equip tècnic a canvi de cedir els espais. "Hem de consolidar els 20.000 habitants com sigui", apuntava l'alcalde.

 

Edicions locals