Acaba la reurbanització de l'exterior de l'illa d'equipaments del carrer Rosselló

L'espai dóna accés al Centre de Formació d'Adults, Apadis i els serveis de Bellavista Activa

Societat

Les obres han servit, entre d'altres, per eliminar les barreres arquitectòniques
Les obres han servit, entre d'altres, per eliminar les barreres arquitectòniques

Aquesta setmana s’han donat pràcticament per finalitzades les obres de remodelació de l’exterior de l'illa d’equipaments del carrer Rosselló de Bellavista, entre els carrers del Bosc, Alzina i Travessia.

Es tracta de l'illa on hi ha la seu d'Apadis, el Centre de Formació d'Adults i Bellavista Activa, que inclou les oficines del Servei d’Atenció a la Ciutadania, de Polítiques Socials, l’Oficina Tècnica del Pla de Barris i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC).

Els treballs, que van començar a finals de juny, han suposat la remodelació de l’espai exterior de l’illa d’equipaments, una superfície de 2.855 metres quadrats que antigament havia estat el pati de l'escola bressol Massagran.

S’ha substituït la tanca existent per talussos verds i s’ha renovat l’accessibilitat als equipaments amb la construcció de rampes.

També s’han renovat la jardineria, el mobiliari urbà i les instal·lacions d’il·luminació i s’ha transformat el carrer Rosselló en un espai de plataforma única, on s’ha deixat el carrer a nivell de l’interior de l’illa per facilitar-ne l’accés.

La separació entre l'illa i el carrer ha desaparegut i també s'ha obert un accés amb escales entre els dos equipaments municipals des del carrer Alzina.

Els treballs, executats per l’empresa Estructuras y Obras la Roca SL, han tingut un cost de 572.194 euros (IVA inclòs), i un termini d’execució d’uns sis mesos.

 

Edicions locals