La Festa de la Infància du teatre, contes, tallers i jocs per a tota la família

Diumenge al matí es farà la cloenda a la plaça Major de Bellavista

Cultura, Societat

Imatge d'arxiu de la Festa de la Infància de les Franqueses
Imatge d'arxiu de la Festa de la Infància de les Franqueses

Coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Nadal, les Franqueses celebra la Festa de la Infància, que arriba a la sisena edició amb una dotzena d'activitats. Des d'avui, dijous, fins diumenge, tres escenaris acolliran la programació familiar.

Aquesta tarda (17.30 h), el Teatre Auditori de Bellavista acollirà una Hora del conte especial organitzada per la Biblioteca Municipal.

Així, la companyia Xip Xap durà a escena Els músics de Bremen, un espectacle de titelles que versiona el conte dels Germans Grimm per explicar com un ruc, un gos, un gat i un gall veuen que el seu futur com a animals domèstics comença a perillar i decideixen fer una orquestra i anar cap a Bremen a triomfar.

El teatre tornarà a ser present dissabte (18 h) al Centre Cultural de Bellavista amb l'obra Mirant endins, mirant enfora, en una jornada organitzada per l'àrea d'Infància i Joventut que s'acompanyarà d'un pica-pica popular i jocs per a tota la família.

Cloenda

Diumenge (10.30 h), a la plaça Major de Bellavista, se celebrarà la festa de cloenda, que inclourà una xocolatada, taller de fanalets, jocs, tallers i activitats de Nadal, exhibicions de break dance, un taller de sardanes i una carpa de contes amb jocs de fira, crispetes, cotó de sucre, tast d'instruments i la panera dels tresors. El fi de festa anirà a càrrec de l'animació de Set de So.

Edicions locals