Primer campionat català de múixing terra a Corró d'Amunt

La cursa de trineus amb gossos es disputarà dissabte i diumenge

Esports

El múixing terra arriba a les Franqueses.
El múixing terra arriba a les Franqueses.

l cap de setmana, Les Franqueses acollirà per primera vegada un campionat de Catalunya. Serà el de múixing terra, organitzat pel Club Canicross Les Franqueses amb la col·laboració del Patronat  Municipal d'Esports, la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i la Generalitat de Catalunya. 

La cursa, de trineus amb gossos, es disputarà dissabte i diumenge a la Zona Esportiva de Corró d’Amunt La competició també serà puntuable per a la Lliga Catalana de Canicross i Múixing de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern. Dimecres es va presentar l'esdeveniment a les antigues escoles de Corró d'Amunt amb la presència de l'alcalde, Francesc Colomé; el delegat pel regidor d'Esports, Juan M. Marín; Joan Puig, vicepresident de Neu de la FCEH; Antoni Alonso, president del Club Canicross Les Franqueses, i Víctor Carrasco, campió d’Europa i del món en Bikejoring.

Les Franqueses del Vallès pretén donar continuïtat, així, a les proves de trineu amb gossos que es van iniciar a la dècada dels 90 i que es realitzaven al recinte de Nissan-Can Sala.

Edicions locals