Uns 130 figurants participen al Pessebre Vivent de Corró d'Avall

L'Associació de Veïns Santa Eulàlia organitza la 21a edició de la representació

Cultura

Una imatge del Pessebre Vivent de Corró d'Amunt
Una imatge del Pessebre Vivent de Corró d'Amunt

Aquest cap de setmana arriba una de les tradicions nadalenques que s'han fet indispensables a Corró d'Avall. Novament, l'Associació de Veïns Santa Eulàlia organitza, als voltants del pati de l'església, el Pessebre Vivent, que arriba a la seva 21a edició.

Com els darrers anys, la representació aplegarà més de 130 figurants de totes les edats, que recrearan una dotzena de les escenes pessebrístiques més habituals, amb representacions teatralitzades i música en viu. A més, també hi col·laboren altres entitats, com els soldats romans Armats de Mataró.

El Pessebre Vivent de Corró d'Avall es podrà visitar dissabte i diumenge de 17.30 a 20.30 h i el preu de l'entrada per a adults serà de 3 euros i per a infants, d'1.

Pessebre a Corró d'Amunt

També com cada any per aquestes dates, l'Associació de Veïns Sant Mamet de Corró d'Amunt organitza l'activitat Fem el pessebre de Nadal, diumenge d'11 a 13 h a les Antigues Escoles.

L'entitat anima tot el veïnat a construir el pessebre del poble, que s'inaugurarà oficialment després de la Missa del Gall. D'altra banda, la programació de Nadal també comptarà diumenge (17.30 h) amb l'espectacle Nadal Fantasy d'Opera Show al Teatre Auditori de Bellavista, adreçat a majors de 65 anys.

Dilluns i dimecres, la Biblioteca Municipal (18 h) acollirà el taller La nit més llarga, a càrrec de PinTamPon i per a infants a partir de 4 anys. A més, dimarts (17.30 h), la sala de lectura de Can Ganduxer acollirà una hora del conte especial de Nadal en anglès.

Edicions locals