Arrenquen les activitats de la Festa de la Infància a Bellavista

La festa de cloenda serà dissabte 22 a la plaça Major, tot i que hi haurà activitats des d'aquest dijous

Societat

Arrenquen les activitats de la Festa de la Infància a Bellavista
Arrenquen les activitats de la Festa de la Infància a Bellavista

Diversos espais de Bellavista acullen des d’aquest dijous i fins al dissabte 22 les activitats de la 6a edició de la Festa de la Infància, la cloenda de la feina feta amb els infants des de les àrees d'Infància i Joventut, Educació i Cultura i des del Pla de Barris.

A més, també hi participen diverses entitats que formen part de la Taula d'Entitats de Bellavista. Entre les activitats previstes en aquesta edició, dijous (18 h) hi haurà a l’Escola Colors un taller familiar de massatges i consciència corporal –cal inscripció prèvia a ampaescolacolors@gmail.com–, i divendres (17.30 h), al Centre Cultural de Bellavista, un taller de música, poemes, ritmes i murmuris –cal inscripció prèvia a infanciaijoventut@lesfranqueses.cat–.

El mateix espai acollirà dissabte (10.30 h) un esmorzar de contes; un munt d’idees per triar lectura per als infants, amb una xerrada, un piscolabis i chillout de contes –inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal– i un taller familiar de galetes (11 h) –inscripció prèvia a infanciaijoventut@lesfranqueses.cat–., en aquest cas organitzat per l’entitat Gente del Barrio Bellavista amb el suport del Pla de Barris.

El gruix d’activitats de la 6a Festa de la Infància serà el cap de setmana del 20, 21 i 22 de desembre. Dijous 20 el Teatre Auditori de Bellavista acollirà (17.30 h) una hora del conte especial de Nadal amb la cia. Xip Xap, que interpretaran Els músics de Bremen.

Divendres (18 h), al Centre Cultural de Bellavista, tindrà lloc la representació de l’obra de teatre Mirant endins, mirant enfora, i també hi haurà un pica-pica popular i jocs populars per a tota la família.

Finalment, dissabte 22, a la plaça Major de Bellavista (10.30 h), es farà la festa de cloenda amb una xocolatada, taller de fanalets, jocs per a tota la família. tallers i activitats de Nadal, de sardanes i break dance, i altres activitats, així com animació amb Set de So.

 

Edicions locals