Torna l’Open les Franqueses d’Slot al Centre de Modelisme

Del 6 al 9 de desembre hi haurà campionat de diverses categories

Cultura, Esports

Torna l’Open les Franqueses d’Slot al Centre de Modelisme
Torna l’Open les Franqueses d’Slot al Centre de Modelisme

Els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre el Centre de Modelisme les Franqueses acollirà el campionat estatal de velocitat 1/24 i Z en pista de fusta.

Aficionats al modelisme en cotxe i, en concret, a l’slot es donaran cita durant el pont de desembre a les Franqueses. Per 6è any consecutiu, el Centre de Modelisme les Franqueses organitza el campionat estatal en les categories 1/24 i Z en pista de fusta.

Les competicions començaran dijous al matí i s’allargaran fins diumenge al vespre. Durant els quatre dies es disputaran enfrontaments en les diverses modalitats de les dues categories.

Dijous de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 20 h serà el torn de les 100 milles clàssics, grup IV; divendres a partir de les 21 h es disputarà el Blancpain Endurance GT AM; i dissabte de 9.30 a 14 h hi haurà la competició de velocitat individual del grup C, i de15.30 a 20 h la de velocitat DTM.

Finament diumenge es disputarà, de 9.30 a 14 h, Blancpain Sprint GT AM; i de 15.30 a 20 h, la resistència grup Z.

Un dels primers clubs d’Europa

Ara fa 11 anys que el Centre de Modelisme de les Franqueses va optar per dedicar-se i promocionar l’slot, la pràctica amb cotxes a escala en maquetes.

Des d’aleshores ha transformat les instal·lacions de les antigues casernes en un dels clubs més importants d’Europa, tan pel que fa a nombre de socis com pel tipus de pistes de les que disposa. L’estrella de les instal·lacions és una pista de velocitat de fusta, estrenada a la primavera de 2017.

Actualment, el centre disposa de dues pistes de velocitat Ninco, una per a adults i una infantil. Una pista de velocitat de fusta. 6 trams de rally, que varien a cada competició. Una pista d’Andros, per simular la conducció sobre neu. I una pista de raid, tipus Dakar. Una de les novetats a mig termini és l’adquisició de simuladors per a la pràctica virtual de l’slot.

El Centre de Modelisme és obert totes les tardes dels dies laborables de 17 a 21 h i dissabte, diumenge i festius de 9.30 a 13.30 h i de 17 a 21 h.

Com cada any, el 22 de desembre, les instal·lacions de l’entitat acolliran l’entrega de premis de les competicions 2018, a més a més, també es premiarà els participants en el 6è campionat escolar.

Edicions locals