Nova instal·lació per a la pràctica de l'skate a Can Gavatx

Es tracta d'un vas de formigó d'1,5 metres de profunditat, 15 metres de llarg i 7 i 8 d'ample

Esports

La instal·lació s'afegeix a les que ja existeixen en aquest espai des de fa quatre anys
La instal·lació s'afegeix a les que ja existeixen en aquest espai des de fa quatre anys

Les pistes d’skate de Cal Gavatx compten amb un nou element per a la pràctica d’aquest esport. Es tracta d’un bol, un vas de formigó d’1,5 m de profunditat màxima amb formes arrodonides, que s'afegeix als elements existents des de 2014.

El nou bol té 15 metres de llargària i 8 metres d'amplada en un costat i 7 en l'altre. El fons és arrodonit i està dividit en dues profunditats: 1,2 metres i 1,5 metres. També s'hi ha instal·lat un desguàs per evitar inundacions quan plogui. El pressupost de l’obra ha estat de 48.000 euros.

Les Franqueses aposta des de fa temps per aquesta modalitat esportiva i compta, des de fa anys, amb dues instal·lacions. La més antiga és la de Bellavista, rere l'Escola Bellavista-Joan Camps, que disposa de tres elements i va ser renovada el 2014.

Des d'aquell mateix any, el municipi compta amb els 8 mòduls (quarters, rampes, funbox i planters) de les pistes d'skate de Cal Gavatx. De fet, aquestes pistes han estat la seu de diversos campionats com la 1a Competició d'Esports Extrems, el 2014, o el 1r Campionat d'Skate de les Franqueses.

L’ampliació d’aquest equipament esportiu s’ha consensuat amb els usuaris habituals després de constatar que se’n feia un ús intensiu i que el nombre de patinadors s’incrementava de manera continuada.

Edicions locals