Creu Roja impulsa un any més la campanya de recollida de joguines

L'edició d'enguany comptarà amb la col·laboració de l'alumnat de l'Institut Celestí Bellera

Societat

L'entitat recull joguines a la seva seu del carrer Joan Prim, 38
L'entitat recull joguines a la seva seu del carrer Joan Prim, 38

Coincidint amb les festes nadalenques Creu Roja torna a impulsar, un any més, la campanya de recollida de joguines en benefici de les famílies amb infants de 0 als 12 anys de l'entorn de Granollers amb què s'ha treballat de manera continuada al llarg d’aquest any en els diferents àmbits d’intervenció social i d’ocupació de l’entitat.

L'objectiu de Creu Roja és aconseguir que tots els infants puguin estrenar una joguina nova, especialment de caràcter no bèl·lic i no sexista. Per això, les persones, empreses i entitats que vulguin col·laborar amb la iniciativa poden portar les joguines a la seu social de Creu Roja al carrer Joan Prim 38 de Granollers de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i els dilluns, dimecres i dijous a la tarda de 15 a 18 h.

La campanya compta amb la col·laboració de persones particulars i també d’empreses –Escola Cervetó, Escola de Dansa Vanessa Fernández, ISP Grup, Stocks Didactic, Pisos.com i Habitat Soft, Fraikin Alquiler de Vehículos Industriales SA...– i entitats, com l’Associació de Veïns de Can Mònic o Moteros de Montmeló entre d'altres.

D'altra banda, enguany l’Institut Celestí Bellera s’encarrega, a través del servei comunitari que ha de fer l'alumnat de 3r d’ESO, de preparar els lots per als nens i nenes, juntament amb el voluntariat que any rere any participa en el projecte. Com l'any passat, el dia de lliurament de lots també hi col·laborarà l’alumnat que cursa el pla de transició al treball (PTT) d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Centre Vallès.

També en el marc d'aquesta campanya, una seixantena de persones van participar diumenge en una masterclass de zumba solidària que es va celebrar a l'espai del Gra, a la plaça de l’Església, amb l'objectiu de recollir joguines per a la campanya.

Un centenar de famílies beneficiades

L'any passat, la campanya de recollida de joguines de Creu Roja va servir perquè 178 infants d'entre 0 i 12 anys de 98 famílies de Granollers, Canovelles, les Franqueses i la Roca tinguessin regals durant les festes de Nadal, una xifra que va augmentar un 25% en relació amb la campanya del 2016.

Edicions locals