Sorea rep una certificació ISO per contribuir a la seguretat viària

L'empresa gestora de l'aigua a Granollers i les Franqueses ha implantat formacions als treballadors i millores en el manteniment de vehicles

Societat

Sorea rep una certificació ISO per contribuir a la seguretat viària
Sorea rep una certificació ISO per contribuir a la seguretat viària

L'empresa Sorea, que gestiona el subministrament d'aigua a Granollers i les Franqueses, ha obtingut la certificació ISO 39001 de Sistemes de Gestió de la Seguretat Viària per haver implantat als dos municipis i a altres del Vallès Oriental Oest mesures extraordinàries per vetllar pel sistema viari.

Es tracta d’una certificació que pretén ajudar les organitzacions a reduir la incidència i risc de les morts i ferides greus per accidents de trànsit. El Vallès Oriental Oest és la primera unitat operativa de Sorea a obtenir aquesta certificació, que ha acreditat Audelco, entitat especialitzada en auditoria i certificació de sistemes de gestió. Els municipis en els quals s’han implantat les mesures són Granollers, les Franqueses, Canovelles, Lliçà d’Amunt i Vallromanes.

Alguns exemples d’accions implantades en el context de la certificació són un nou sistema de gestió que millora el manteniment dels vehicles, formacions en seguretat viària per als treballadors, així com investigacions més exhaustives de possibles incidències. Aquest sistema també es complementa amb cursos de conducció pràctics i teòrics segons el lloc de treball, campanyes de conscienciació i la cooperació amb l’administració pública dels municipis per enfortir la seguretat viària.

Edicions locals