Colomé demana a la Generalitat la concertació de places públiques de residència

L'alcalde ha traslladat la petició al delegat territorial del Govern, Juli Fernàndez, en la seva visita al municipi

Política

El delegat del Govern a les comarques de Barcelona s'ha reunit amb l'equip de govern
El delegat del Govern a les comarques de Barcelona s'ha reunit amb l'equip de govern

El delegat territorial del govern de la Generalitat a les comarques de Barcelona, Juli Fernàndez, ha visitat aquest divendres l’Ajuntament de les Franqueses per conèixer de primera mà els projectes de present i de futur del municipi.

Durant la visita el delegat ha mantingut una sessió de treball amb l’equip de govern municipal, que ha posat sobre la taula aspectes del Pla de Barris de Bellavista, com l'illa d'equipaments del carrer Rosselló, la plaça de l'Esbarjo o el futur pas soterrat entre Bellavista i Corró d’Avall.

Sobre aquest tema, el delegat s'ha compromès a fer les gestions necessàries amb Adif per iniciar les obres com més aviat millor.

Durant la sessió també s’ha demanat el suport de la Generalitat a la posada en marxa dels nous usos del Centre Cultural de Corró d'Avall –un equipament que l'any que ve acollirà un CAP, un pavelló i una biblioteca–, així com de la futura Aula de Natura del Parc del Falgar i la Verneda, “un projecte supramunicipal i de país” que podrà rebre més de 6.000 infants cada any per conèixer el cicle de l’aigua i el treball al camp.

Finalment, Ajuntament i Generalitat també han abordat la residència per a gent gran projectada a Bellavista. “Hem demanat ajuda a la Generalitat per tirar endavant la residència, però no en la construcció, sinó en la concertació de places públiques i la cessió de diverses places per a veïns del municipi”, deia Colomé, qui assegurava que “al Vallès Oriental falten 1.800 places públiques per a gent gran”.

Juli Fernàndez s’ha compromès a traslladar als diferents departaments de la Generalitat les demandes de les Franqueses i a facilitar el diàleg entre l'Ajuntament i Generalitat, mentre que Colomé ha agraït la visita del delegat del Govern, de qui ha assegurat que “és fàcil parlar-hi perquè ha estat alcalde i coneix bé els problemes dels ajuntaments, que és l’administració més propera al ciutadà”.

 

Edicions locals