Les Franqueses tindrà una pista de 'gel' durant les festes de Nadal

La instal·lació, a la plaça de l'Espolsada de Corró d'Avall, estarà oberta cada dia fins al 2 de febrer

Cultura, Esports

La pista estarà oberta durant dos mesos, fins al 2 de febrer
La pista estarà oberta durant dos mesos, fins al 2 de febrer

Les Franqueses tindrà per primera vegada una pista de gel per Nadal. Concretament serà una pista de 14 x 17 m de gel format per un compost sintètic autolubricant que no suposa grans despeses d’aigua ni d’electricitat.

La plaça de l'Espolsada de Corró d'Avall compta, des d'aquest divendres fins al 2 de febrer, amb una pista recreativa de gel sintètic de 17 x 14 metres. La instal·lació està gestionada per l'Associació Esportiva Handbol Les Franqueses amb l'objectiu de recaptar fons per a les competicions que disputarà a Göteborg a l'estiu.

El seu horari habitual serà de dilluns a dijous de 17 a 20 h, divendres de 17 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h i de 17 a 22 h. El preu serà de dilluns a dijous 3 euros cada 30 minuts d'ús i divendres, disssabte, diumenge i vigílies de festiu 5 euros cada 30 minuts d'ús.

La pista obre portes coincidint amb l'encesa oficial de llums de Nadal, el 30 de novembre. A Corró d'Avall tindrà lloc a les 17 h i a Bellavista a les 18 h. Durant la sessió també hi haurà música, tallers i activitats i s'encendran els arbres de Nadal instal·lats a la plaça Major de Bellavista i de l'Espolsada a Corró d'Avall.

 

Edicions locals