Jofre Cullell, vencedor del Gran Premi les Franqueses de ciclocròs

En categoria femenina, la guanyadora va ser Olatz Odriozola

Esports

Jofre Cullell en arribar a la meta.
Jofre Cullell en arribar a la meta. | Federació Catalana de Ciclisme

Un esplèndid Jofre Cullell (Megamo Factory) es va imposar ahir en la 10a edició del Gran Premi Les Franqueses KH7 de ciclocròs, prova de caràcter internacional, amb categoria UCI C2 i puntuable per la Copa Catalana de l'especialitat. 

L'exigent traçat vallenc del parc mirador de Bellavista, juntament amb la col·laboració de la pluja i el fang, va propiciar una jornada èpica de ciclocròs. En aquests circumstàncies, Cullell va ser qui millor es va adaptar al circuit i qui es va mostrar més fort, imposant-se amb 41 segons d'avantatge sobre un altre dels favorits, Javier Ruiz de Larrinaga (Zuiano CC). Va completar el podi el gallec Ivan Feijoo (Academia Postal Maceda), un altre dels destacats bikers del panorama nacional en aquesta disciplina, qui va arribar a la meta a 1m i 21s del català. 

En categoria femenina, la cursa va ser un mà a mà entre la veterana basca Olatz Odriozola (Delikia Ginestar) i la jove gallega Irene Trabazo (Marin CC). Odriozola, que enguany va ser tercera als nacionals i que ja va aconseguir un segon lloc a les Franqueses el 2015, es va imposar per mig minut a la gallega. El podi la va completar la també joveníssima Luisa Ibarrola (Delikia Ginestar), de només 18 anys. 

Edicions locals