Els millors especialistes de ciclocròs se citen al mirador de Bellavista

Hi haurà curses dissabte i diumenge des de categoria infantil a màster

Esports

Els guanyadors de l'any passat
Els guanyadors de l'any passat | Ajuntament de les Franqueses

Dissabte i diumenge les Franqueses podrà gaudir dels millors especialistes estatals i internacionals en la modalitat de ciclocròs gràcies al Gran Premi que organitzarà la Unió Ciclista les Franqueses al Parc Mirador de Bellavista.

La programació forta serà la de diumenge, que començarà a les 9 del matí amb una de les novetats d'enguany, la cursa d'iniciació. Per primera vegada, la Unió Ciclista les Franqueses inclou les categories infantils al ciclocròs. En acabar, se succeiran les competicions de categories cadet, júnior i elit femení i masculí, puntuables per al calendari UCI i la Copa Catalunya. 

Però dissabte ja hi haurà activitat. A partir de les 15 h es disputaran les curses de categoria màster, des de la franja d'edat de més de 30 anys fins a la de més de 60. És la primera vegada que el Ciclocròs Internacional de les Franqueses se celebra en dos dies. L'objectiu és espaiar les curses i avançar la finalització de la competició de diumenge. 

La tradició del ciclocròs a les Franqueses es remunta a fa 10 anys, però no va ser fins el 2015 que la cita de les Franqueses es va incloure dins el calendari internacional (UCI). La celebració de la quarta edició del Ciclocròs Internacional de les Franqueses comportarà algunes restriccions de trànsit a la zona.

Edicions locals