Més de 600 participants a la Caminada de Llerona

L'estat dels camins va fer reduir el traçat un quilòmetre

Cultura, Societat

Els caminaires van rebre esmorzar i un obsequi
Els caminaires van rebre esmorzar i un obsequi

El temps va acompanyar diumenge la 28a edició de la caminada popular de Llerona, que organitza Festes Laurona, i que va aplegar en un dia ben assolellat més de 600 persones. El circuit, al voltant de les Franqueses, va ser d'uns 13 quilòmetres, que van comptar amb punts d'avituallament i esmorzar. Els participants també van rebre un obsequi de l'organització gràcies a una desena de col·laboradors.

La sortida es va fer des del Consell del Poble i es van recórrer indrets de Corró d'Avall, Marata, Corró d'Amunt i Llerona. Enguany, per l'estat dels camins i la inestabilitat meteorològica va escurçar-se el recorregut un quilòmetre.

La ruta va enfilar de Llerona cap a l'Ajuntament i l'Escola Camins, passant per Milpins, per arribar fins al cementiri de Marata. D'allà es va passar per Mas Avel·lí, el bosc de Can Pagès, Can Tarafa, Can Ramis, el bosc de Can Sala, Can Diego i a la zona esportiva de Corró d'Amunt, on va tenir lloc l'esmorzar. Ja en el camí de tornada el recorregut va passar pel Sot de la Bell, el bosc de Ca l'Eimeric, el bosc de Can Rovira de Villar i el pont del Congost fins al Consell del Poble.

Edicions locals