Última nit de Halloween al circuit de Cal Gavatx

Horroryzeme va ajornar l'actuació que tenia prevista per al 27 d'octubre

Cultura

Horroyzeme tornarà a convertir Cal Gavatx en un circuit terrorífic
Horroyzeme tornarà a convertir Cal Gavatx en un circuit terrorífic

El grup d’actors i actrius Horroryzeme posarà el punt i final a la seva programació d’espectacles d’octubre i novembre amb la Via Oberta Horror Night, una de les novetats de la temporada. Tot i que estava inicialment prevista per al 27 d’octubre, la companyia Horroryzeme i l’entitat Via Oberta van posposar la Via Oberta Horror Night per les fortes pluges que van caure al llarg de la nit.

Finalment han pogut concretar una nova data per a l’espectacle abans de que acabi la temporada i l’esdeveniment es farà aquest divendres, 16 de novembre, de 17.30 a 22.30 h, al circuit ferroviari de Cal Gavatx.

Com en la primera convocatòria, tothom qui hi assisteixi podrà recórrer el circuit muntat sobre un tren tripulat i amb la presència de criatures terrorífiques per tot el recinte. A més, hi haurà animació continuada i decoració exclusiva i els vistants podran contemplar la col·lecció de maquetes de trens que hi ha a l’interior de la masia.

Aquest serà el primer cop que el grup dugui a terme un passatge del terror a Cal Gavatx, tot i que el juny hi va ser present amb una activitat d’animació durant les anomenades Summer Nights. Un Halloween ben intens La Via Oberta Horror Night de demà tancarà la programació d’espectacles d’Horroryzeme per a la temporada.

 

Edicions locals