Acord per promocionar les activitats físicoesportives als centres educatius

Diversos centres educatius signen acords de col.laboració amb el Patronat Municipal d'Esports

Societat

Jordi Orta, director de l'Institut Lauro, amb el regidor d'Esports, Juan Antonio Corbacho
Jordi Orta, director de l'Institut Lauro, amb el regidor d'Esports, Juan Antonio Corbacho

Les Franqueses aposta des de ja fa uns quants cursos per la formació acadèmica en activitats físicoesportives i en la formació de tècnics, i encara fa més que ho fa per la promoció de l'activitat física entre tots els habitants del municipi. En aquest context, el Patronat Municipal d'Esports i els instituts Lauro i el Til·ler han renovat l'acord de col·laboració entre les dues parts.

Segons el conveni, l'Ajuntament es compromet a cedir diversos espais esportius per a la realització d'activitats curriculars dels alumnes d'ESO i els cicles formatius de grau mitjà i superior: el Pavelló Esportiu Municipal, la pista poliesportiva coberta, les instal·lacions del complex esportiu municipal amb autorització de l'empresa adjudicatària, el camp de futbol municipal, el camp de futbol 7, les pistes de pàdel i tennis i, en el cas de l'Institut Lauro per un tema de proximitat, la zona esportiva municipal de Bellavista.

De la mateixa manera, els dos instituts es comprometen a la cessió de les seves instal·lacions esportives per a la realització del Programa Escolar de Promoció Esportiva, per a alumnes de primària, i per a les activitats de l'Associació Apadis, en el cas de les pistes, vestidors i gimnàs del Lauro.

L'acord també compromet al Patronat Municipal d'Esports a col·laborar i donar suport en les activats esportives complementàries organitzades pels instituts (sortides, esquiades...) fent una aportació econòmica anual.

Paral·lelament, l'Escola Camins també ha signat un acord amb l'Ajuntament per a la col·laboració entre l'AMPA de l'escola, el patronat i el CB les Franqueses per desenvolupar l'activitat de bàsquet al centre.

 

Edicions locals