Comença la renovació de la xarxa d'aigua al nucli urbà de Llerona

Les obres, que han començat aquest dijous, obligaran a donar pas alternatiu als vehicles mitjançant semàfors

Societat

Les obres afectaran el tram entre l'Ajuntament i el nucli urbà del Llerona
Les obres afectaran el tram entre l'Ajuntament i el nucli urbà del Llerona

L'empresa subministradora del servei d'aigua potable, Sorea, ha iniciat les feines de renovació de la xarxa a la zona de Llerona. En una primera fase, que ha començat aquest dijous, les afectacions seran a tot el traçat de la carretera de Ribes entre la rotonda nord de l'Ajuntament i el sud del nucli urbà de Llerona, al carrer Catalunya.

Un cop finalitzada la primera fase, s'iniciarà una segona que renovarà les canonades de la xarxa del carrer de la Fàbrica i el tram del carrer Catalunya des del carrer d'Àngel Guimerà.

Mentre s'estigui treballant a la zona hi haurà restriccions en la circulació en aquest tram de la carretera de Ribes i el carrer Catalunya, que avançaran conforme ho facin les obres. De moment, ja s'ha senyalitzat bona part de la via i en alguns punts ja s'està donant pas alternatiu amb la instal·lació de semàfors provisionals.

La primera fase d'aquesta actuació forma part del pla d'inversions previst per l'Ajuntament i l'empresa subministradora per a la millora de la xarxa d'aigua potable al municipi.

 

Edicions locals