Adjudicada la urbanització dels exteriors del Centre Cultural de Corró d’Avall

L'Ajuntament adjudica l'obra d'adequació d'un espai de 6.369 metres quadrats entre accessos, aparcament i zona verda d’ús públic

Societat

L'edifici va reprendre les obres el passat mes de març
L'edifici va reprendre les obres el passat mes de març

Constructora Calaf SA és l'empresa adjudicatària de les obres d'urbanització dels exteriors del Centre Cultural de Corró d’Avall, un espai de 6.369 metres quadrats. La inversió per dur a terme l'obra serà de 821.603 euros, i el termini per adequar i transformar el perímetre de l’equipament és de tres mesos des que s'iniciïn les obres.

La urbanització de l'espai comportarà l'arranjament de l’esplanada oest, delimitada per la plaça de Can Prat i el passeig Tagamanent. S'hi crearà un espai combinat de zona verda –es crearan talussos d’arbustos que resseguiran la plaça i el carrer Verge de Montserrat– i estacionament, i des d’aquest punt s’accedirà al CAP.

També s'adequarà l'accés per a vianants a la biblioteca i al pavelló pel carrer Verge de Montserrat i s'arranjarà la coberta de l'edifici, que serà transitable i accessible a peu pla des del carrer Onze de Setembre, on es crearà una zona enjardinada i una àrea de descans.

La urbanització de la coberta i l'exterior del Centre Cultural de Corró d’Avall s'afegeix a les obres que des del mes de març s'estan duent a terme a l’edifici, que en pocs mesos acollirà el Centre d’Atenció Primària (CAP), la nova biblioteca de Corró d'Avall i una pista poliesportiva.

 

Edicions locals