Comencen els treballs per pacificar el trànsit al camí de Marata

Les primeres actuacions es duran a terme demà dissabte, 3 de novembre

Societat

Aquest cap de setmana se senyalitzarà l'amplada del camí en 4,5 metres
Aquest cap de setmana se senyalitzarà l'amplada del camí en 4,5 metres

Els operaris inicien aquest dissabte part dels treballs que es faran per aconseguir la pacificació del trànsit al seu pas per Marata, per on circulen uns 2.500 vehicles cada dia, molts dels quals a gran velocitat. Concretament, durant tot el dissabte, es farà el pintat de les línies als vorals que delimiten la calçada del camí de Marata en 4,5 metres.

Aquesta actuació permetrà crear un voral d'emergència al vial entre el pont de la línia de tren R2, tocant a la carretera de Cardedeu, i la BV-5151, la carretera de Cànoves. Aquestes feines no suposaran la restricció del trànsit al camí de Marata en cap moment. Els operaris senyalitzaran i donaran pas alternatiu en els trams en què estigui treballant la màquina.

Pròximament també està previst que s'hi facin ressalts, es limiti la velocitat màxima a 30 km/h en tot el camí i es prohibeixi l'avançament i la circulació de vehicles de transport de mercaderies –excepte serveis a granges agrícoles i veïnat–.

L'acord amb els veïns també assegurava algun apartador per als vehicles agrícoles i substituir les barreres metàl·liques del pont de la riera Carbonell, i entre can Ginesta i ca l'Enric, per barreres de fusta.

 

 

Edicions locals