Llerona inaugura la remodelació de l'exterior del casal parroquial

Una jornada lúdica i esportiva va donar el tret de sortida a la recuperació de l'espai com a zona de lleure

Societat

Durant la jornada es van disputar diversos partits de pàdel, tennis i petanca
Durant la jornada es van disputar diversos partits de pàdel, tennis i petanca

Llerona va estrenar diumenge la remodelació de l'espai exterior del casal parroquial, unes obres que han suposat la incorporació d'una pista de pàdel, una pista polivalent (amb la possibilitat de jugar a futbol, bàsquet o handbol), un espai per al tennis taula i una nova zona de jocs infantils. També s'han arranjat les pistes de petanca, la pista de tennis, els accessos  i les zones enjardinades.

La festa per estrenar l'espai remodelat va comptar amb jocs gegants i inflables per als més petits, un espai per a nadons amb ENEI i partits de futbol, pàdel i petanca durant tot el matí. Al migdia, l'alcalde, Francesc Colomé; el regidor d'Esports, Juan Antonio Corchado; i el diaca i administrador de la parròquia, Josep Maria Fernàndez, van fer la inauguració oficial i la benedicció de les noves instal·lacions.

Durant els parlament es va destacar la importància de l'espai com a zona de lleure per als veïns de Llerona i de la resta de les Franqueses, la seva importància com a centre neuràlgic del poble i les ampliacions i millores que es duran a terme els pròxims mesos, com la conversió del teatre del casal en un espai polivalent –ara en fase de licitació de le sobres– o, més endavant, la construcció d'un camp de futbol 7 i l'ampliació de l'aparcament.

 

Edicions locals