El nou pla estratègic de l'Hospital vol atraure talent i "donar veu" als pacients

El centre sanitari aprova el full de ruta per als propers anys, que inclou l'elaboració d'un pla assistencial

Societat

El centre ha aprovat el full de ruta per als propers cinc anys
El centre ha aprovat el full de ruta per als propers cinc anys

Continuar incorporant els avenços tecnològics i la cultura digital en els processos diaris de l’Hospital i evolucionar cap a eines més accessibles per al suport a la presa de decisions és un dels objectius que s’ha marcat l’Hospital General de Granollers en el seu pla estratègic per als propers cinc anys.

El full de ruta, que s’ha donat a conèixer aquesta setmana, també marca com a objectiu prioritari l’elaboració d’un pla assistencial que permeti millorar la gestió i els resultats a totes àrees assistencials, desenvolupant, canviant i millorant els rols dels professionals, de manera que els pacients es coresponsabilitzin amb la seva malaltia i s’incorpori la seva veu per fer el màxim de satisfactòria la seva experiència al centre sanitari.

“La veu del pacient i el talent dels seus professionals han de ser els eixos vertebradors de la transformació de l’Hospital els pròxims anys”, indiquen en aquest sentit des de l'Hospital.

Una altra línia d'actuació estarà adreçada a l'equip humà del centre, de manera que es proposa implicar, incentivar, retenir i atreure el talent dels seus professionals desenvolupant les seves competències.

“Un dels pilars de la institució és el coneixement, per això no es pot planificar cap camí que no contempli la docència, la recerca i la innovació”, apunten. Per això, es reorientarà i s'impulsarà la formació continuada i es consolidarà la docència, reforçant la xarxa universitària i augmentant l'oferta formativa.

La recerca i la innovació també es reforçaran creant línies de col·laboració amb diferents entitats, institucions i empreses. A més, l’Hospital també revisarà la seva manera de comunicar i promourà la responsabilitat social corporativa per augmentar el compromís de la entitat amb l'entorn.

Finalment, apunten des de l’entitat, els propers cinc anys es treballarà en grans projectes que faran créixer l’Hospital, "augmentant l'oferta assistencial i el treball en xarxa, estructurant, enfortint i progressant el seu mapa d'aliances optimitzant la gestió dels recursos disponibles per consolidar la sostenibilitat de l'organització”.

El nou pla estratègic de l’Hospital s’ha elaborat amb la participació del patronat de la fundació, l’equip directiu, els comandaments, els membres de les comissions, comitès i grups de treball de millora així com amb més de 200 professionals del centre i una representació de la ciutadania de Granollers.

 

Edicions locals