Inmova, de Granollers, i Laboratorios Calier, de les Franqueses, guardonades al Dia de la Cambra

La Cambra ha reconegut l'esforç i la trajectòria de totes dues empreses, que enguany celebren el 50è aniversari

Economia

Els premiats de la comarca en el Dia de la Cambra
Els premiats de la comarca en el Dia de la Cambra

La Cambra de Comerç de Barcelona va celebrar dijous la 22a edició del Dia de la Cambra, durant la qual es van homenatjar les empreses que aquest any fan un aniversari emblemàtic de 50 anys o més. En total es van lliurar els guardons commemoratius a 106 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

Dues de les empreses guardonades van ser Inmova, de Granollers, i Laboratorios Calier, de les Franqueses del Vallès. Inmova, amb seu al carrer Girona i dedicada a la promoció d’habitatges i venda d’edificacions, celebra enguany el seu 50è aniversari, igual que Laboratorios Calier, situada al polígon El Ramassar i dedicada a la investigació, desenvolupament, registre i comercialització de productes per a ús veterinari en animals de producció i animals de companyia.

Les altres empreses de la comarca guardonades en aquesta edició del Dia de la Cambra van ser Joan Fontcuberta Ambròs, Caldes de Montbui, pels seus 100 anys; i per la celebració dels 50 anys, Bea Hispania, de la Llagosta; Chemetall, de Canovelles; Emili Macià Oller, de Sant Feliu de Codines; Escola L’Avet Roig, de Sant Celoni; Freudenberg Ibérica, de Parets del Vallès, i Mateo Grau e Hijos, de Parets del Vallès.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, va elogiar el paper de les “empreses valentes i líders valents” que van recollir el guardó. “El teixit empresarial català està basat en la tradició, però també en la innovació i les ganes de millorar, característiques clau en les empreses que avui guardonem”. 


Per la seva banda, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va reivindicar el paper de les empres com a “tractores de l’economia”, ja que generen riquesa i llocs treballs. La consellera va defensar el treball del seu departament “en favor de totes les empreses que formen part del teixit productiu de Catalunya”.


 

Edicions locals