Llum verda a la remodelació del teatre del Casal de Llerona

L'arranjament de l'exterior és a punt d'acabar i ara començarà l'interior

Societat

La intervenció arriba després d'una cord entre l'Ajuntament i la parròquia
La intervenció arriba després d'una cord entre l'Ajuntament i la parròquia

L'Ajuntament de les Franqueses ha aprovat el projecte definiu de remodelació del casal parroquial de Llerona, una iniciativa pressupostada en 330.533 euros més IVA que serà finançada per la Diputació de Barcelona.

Aquesta intervenció consistirà en una reforma integral de l’edifici del casal i en la transformació del teatre actual en una sala polivalent, així com també s'habilitarà la segona planta del casal per a altres usos.

L'actuació ara aprovada és la segona fase d'una intervenció que ja va començar a l'estiu amb l'arranjament 4.575 metres quadrats de la zona esportiva i d’esbarjo situada entre el camp de futbol i el camí de Marata.

En aquest cas s'ha delimitat el perímetre de la tanca, s'han arranjat els accessos i els camins interiors, s'ha transformat una de les pistes de tennis en una de pàdel, s'ha renovat la pista polivalent i la zona infantil i s'han instal·lat nous parterres, zona de taules i nou enllumenat, entre d'altres.

Les obres, a punt de finalitzar, han tingut en aquesta primera fase un cost de 324.000 euros, i s'han dut a terme gràcies a un acord formalitzat a finals de l'any passat entre l'Ajuntament i la parròquia pel qual el consistori lloga l'espai parroquial per 17.500 euros anuals durant els pròxims 25 anys per adequar-lo i fer-se càrrec de la gestió.

Edicions locals