Can Ribas acollirà cursos de formació per al sector químic

L'Ajuntament cedeix les instal·lacions del Centre de Recursos Agraris a l'Escola Sant Gervasi perquè pugui impartir-hi formació

Economia

La signatura de l'acord, aquest dimarts
La signatura de l'acord, aquest dimarts

L’Ajuntament de les Franqueses i l’Escola Sant Gervasi, amb seu a Mollet del Vallès, van signar dimarts un acord de col·laboració per a la cessió de diferents espais a Can Ribas – Centre de Recursos Agraris que permetran al centre educatiu poder impartir formació de reciclatge i especialització en horari de tarda.

L’acord és el primer pas per posar en valor el sector químic a les Franqueses i convertir el municipi en un referent de la formació d’aquest àmbit. El sector químic, segons s’apuntava en la signatura del conveni, és el sector industrial és el sector industrial amb més contractació fixa i el que ofereix una millor retribució industrial mitjana per treballador.

El president de la cooperativa de l’Escola Sant Gervasi, David Cos, assegurava que “els centres educatius han de transformar la societat i per això necessitem estar en constant contacte amb el teixit empresarial i al costat de les administracions”.

En aquest sentit diverses empreses del sector químic del municipi van assistir a la signatura del conveni i van manifestar les necessitats que tenen respecte als perfils professionals que han de cobrir.

Edicions locals