La parròquia de Bellavista celebra 5 anys diumenge

El bisbat de Terrassa li va concedir l'autonomia el 2013 i anteriorment estava adscrita a Granollers

Societat

Els terrenys a la plaça Nova on es vol construir la nova església
Els terrenys a la plaça Nova on es vol construir la nova església

Ara fa 5 anys que l’església de Sant Francesc d’Assís de Bellavista va convertir-se en parròquia. Després d’anys d’estar adscrita als Frares de Granollers, finalment l’any 2013 el bisbat de Terrassa va concedir l’autonomia a l’església.

Diumenge la comunitat parroquial inicia les celebracions amb una missa a les 11 h i una jornada de portes obertes i un pica pica als locals del carrer Barcelona en acabar la cerimònia, a les 12.30 h. Durant la jornada es donaran a conèixer els  grups de treballs de la parròquia i de la comunitat.

Els actes es fan coincidir amb la celebració de Sant Francesc i són l’inici de diverses activitats programades. La periodista Laura Mor en col·laboració amb  membres de la parròquia està escrivint un llibre que es presentarà cap a la primavera i també, durant 2019, hi ha previst posar en escena l’obra Francesco basada en la vida de Sant Francesc d’Assís.

Paral·lelament a l’aniversari i les activitats habituals de la parròquia, un dels projectes que continua endavant és la construcció de la nova església. L’edifici es construirà en uns terrenys del Bisbat de Terrassa situats a la plaça Nova de Bellavista, tocant al passeig d’Andalusia.

Edicions locals